Üzleti Ismeretek Műhely

Az MCC kötelékén belül a Kárpát-medence legtehetségesebb diákjai számáraaz üzleti világ működésére fókuszáló, gyakorlatorientált, kétnyelvű, kiegészítő képzés biztosít az Üzleti Ismeretek Műhely annak érdekében, hogy tanulmányaik végére kiemelkedően versenyképes tudással rendelkezzenek. 

A képzés a felsőoktatási tanulmányokat kiegészíti, és arra törekszik, hogy a lehető legtöbb olyan gyakorlati kérdést, közgazdasági és üzleti diszciplínák közötti összekapcsolást és ezek alkalmazhatóságát tanítsa meg a diákoknak, amely az egyetemi oktatásban kevesebb fókuszt kap. Élesben van lehetőség befektetési lehetőségek tesztelésére és stratégiák kialakítására az MCC Diák Befektetési Alap politikájának alakítása során. Esettanulmány-versenyre történő felkészítők, prezentációs készséget erősítő szeánszok, projektek szervezéséhez és menedzseléséhez kapcsolódó együttműködések teszik teljessé a gyakorlatorientált oktatást. 

Kiknek ajánljuk:

Azon diákok számára ajánljuk az Üzleti Ismeretek Műhelyt, akik professzionális befektetőként, vállalkozóként és/vagy vállalatvezetőként képzelik el a jövőjüket, illetve azoknak is, akik nem „főállásban” érdeklődnek alkalmazott gazdasági, befektetési kérdések iránt.