Alumni sikertörténetek

A Mathias Corvinus Collegium Alumni-ja egy egyedülálló és összetartó értékközösség. Szakmailag színes, inspiráló és motiváló csapat. Fontosnak tartjuk, hogy az Alumni tagjai és hallgatói megoszthassák tapasztalataikat, élményeiket. Az alábbi videókban alumnusaink mondják el, hogy mit adott számukra az MCC.

Alumni sikertörténetek - Videó Galéria
 
 
 

Bartalos Éva 2010-ben végzett Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg funkcionális kontrolling vezető és egy nemzetközi csapatot vezet a Mol-nál.

Szabolcs Péter 2013-ben végzett Közgazdaságtan szakirányon. Jelenleg a Telekom Nyrt-él dolgozik adatelemzőként.

Kovács-Osváth Zoltán 2016-ban végzett Közgazdaságtan szakirányon. Jelenleg Faculty Group Product Manager pozícióban dolgozik.

Dr. Balázsy Péter 2010-ben végzett Jog szakirányon. Jelenleg a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője és megyei jegyző.

 

Dr. Dudás Gabriella 2005-ben végzett Jog szakirányon. Jelenleg az MCC Beszerzési és jogi igazgatója.

 

Szenyéri Viktória 2019-ben végzett Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg az AKAD University projektmenedzsere.

 

Balogh Boldizsár 2018-ban végzett Közgazdaságtan szakirányon. Jelenleg a Blackrocknál Product Strategy Analyst pozícióban dolgozik.

 

Sóvágó Sándor 2010-ben végzett Közgazdaságtan szakirányon. Jelenleg adatelemzőként dolgozik.

 

Dr. Bendik Tamás 2007-ben végzett Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál dolgozik stratégiai elnöki főtanácsadó pozícióban.

 

Dr. Sali Zsófia 2004-ben végzett Jog szakirányon. Jelenleg az MCC  Zalaegerszegi képzési központ vezetője.

 

Soós Eszter Petronella 2007-ben végzett az MCC Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg politikai szaktanácsadó, illetve a Milton Friedman Egyetem adjunktusa.

 

Dr. Boros Andor 2016-ban végzett az MCC jogi szakirányon. Jelenleg a Becher és Torma Ügyvédi Irodában ügyvéd és adótanácsadó.

 

Zborai Eszter 2008-ben végzett az MCC közgazdaságtan szakirányú képzésén. Jelenleg az Art Bridge alapítója, ügyvezetője.

 

Pleier Alexandra: 2009-ben végzett az MCC-ben Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft logisztikai osztályvezetője.

 

Köpenczei Gergő: 2016-ban végzett az MCC közgazdaságtan szakirányú képzésén. Jelenleg a Subscuto alapítója.

 

Dr. Szűcs Ádám Imre: 2012-ben végzett az MCC Nemzetközi kapcsolatok szakirányon. Jelenleg a Külgazdasági és Külügyminisztérium főosztályvezetője.

 

Dr. Papp Gábor: 2006-ban végzett az MCC jogi szakirányon. Jelenleg a DLA Piper szakmai fejlesztésért felelős vezetője.

 

Viszkievicz András 2010-ben végzett az MCC közgazdaságtan szakirányú képzésén. Jelenleg a Mayr-Melnhof Karton AG. Corporate Development Managere.

 

Dr. Deli Gergely 2004-ben végzett az MCC jogi szakirányon. Jelenleg az NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar dékánja.

 

Dr. Molnár Bálint: 2005-ben végzett az MCC média szakirányán. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rektori Kabinet kommunikációs csoportvezetője és a BME GTK adjunktusa.