Alumni

A Mathias Corvinus Collegium alumni közössége egy egyedülálló és összetartó értékközösség, amely jelenleg mintegy 900 tagot számlál, és amely a következő években nagyságrendekkel növekszik majd. 

A Karrier- és Alumni Központ átfogó támogatást nyújt nemcsak az MCC oktatási és nevelési programjában éppen részt vevő fiatalok, hanem a már végzettek számára is szakmai fejlődésükhöz, karrierjük elindításához és kibontakozásához. Emellett változatos szabadidős és szakmai programjaival elősegíti, hogy az alumni közösség tagjai élő kapcsolatban maradjanak az MCC-vel, a kollégiumban és munkájuk során megszerzett tudásukat, tapasztalatukat megoszthassák az MCC-ben tanuló diákokkal és az MCC-re minden élethelyzetükben hiteles és értékközvetítő közösségként tekintsenek.

A különböző érdeklődésű volt diákokat megszólító szabadidős programokkal teremtjük meg az egykor az MCC-ben együtt tanuló, vagy akár különböző generációkba tartozó egykori MCC-sek kötetlen találkozásának lehetőségét.

A hazai továbbképzések, a különböző életszakaszoknak megfelelő karriertámogatás és a szabadidős programok mellett az egykori diákok az MCC támogatásával egyedülálló ösztöndíj-lehetőségekhez is juthatnak a világ számos egyetemén.

Elérhetőségünk: karrierkozpont@mcc.hu