Az MCC 2015 óta van jelen Veszprémben Fiatal Tehetség Programjával (FIT). Több mint 25 közoktatási intézményből érkeztek már hozzánk diákok a megyéből és a környékről, akiknek gyakorlatorientált oktatási alkalmainkkal, élményprogramjainkkal és táborainkkal igyekszünk minél több örömet csempészni mindennapjaiba. Segítettünk nekik az élet első komoly kihívásaira felkészülni (felvételi, nyelvvizsga).  FIT Programunkba nyílt napjaink alkalmával vagy szervezett kitelepüléseink során van lehetőség megismerkedni.

Külön öröm számunkra, hogy 2021 őszétől már a Középiskolás Programnak (KP) is otthont adhatunk. Közösségi terünk azóta a lelkes középiskolásoktól hangos, akik szívesen betérnek hozzánk egy csocsó vagy pingpong meccs erejéig.  Olyan közösségi programokkal igyekszünk szolgálni számukra, melyeken új, különleges ismeretekre tehetnek szert. Olyan tréningeken vehetnek részt, amelyek segítenek a mindennapok küzdelmeiben, pályaorientációban, felvételiben.

Havonta megrendezett városi rendezvényeink üde színfoltként vannak jelen Veszprém amúgy is pezsgő kulturális életében, melyekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Reméljük, minél több veszprémi felső tagozatos és középiskolás dönt úgy a jövőben is, hogy egy összetartó, aktív közösség tagja szeretne lenni itt helyben, a Királynék városában!