Az MCC 2015 óta van jelen Veszprém életében a FIT Programmal. Több mint 25 közoktatási intézményből fogadtunk már diákokat a megyéből és a környékről. Sok örömet csempésztünk már tanulóink életébe oktatásunkkal, élményprogramjainkkal. Segítettünk nekik az élet első komoly kihívásaira felkészülni (felvételi, nyelvvizsga). Ami a legjobb abban, ha az ember gyermekekkel dolgozik, hogy kitárulhat előtte egy másik világ; más gondokkal, más örömökkel, csilingelő nevetéssel, őszinte érzelmekkel, mély, gyermeki vagy épp nagyon felnőttes gondolatokkal.

Külön öröm számunkra, hogy 2021 őszétől otthont adhatunk a KP, azaz Középiskolás Programnak is. Közszolgálat révén eddig is élénk kapcsolatban álltunk már ezzel a korosztállyal is. A közeljövőben célunk egy olyan közösségi tér kialakítása, ahol el tudják a diákok tölteni lyukas óráikat, üres perceiket, de akár beülhetnek egy csendes zugba tanulni is hozzánk! Olyan közösségi programokkal töltjük meg ezt a teret, ahol új tudásanyagra, különleges ismeretekre tehetnek szert. Olyan tréningeken vehetnek részt, amelyek segítenek a mindennapok küzdelmeiben, pályaorientációban, felvételiben! Angolul és németül tanulhatnak nálunk, s a Központ szervezésében megannyi lehetőség vár rájuk városunk terein kívül is.

Várunk minél több veszprémi felső tagozatos és középiskolás tanulót, hogy egy összetartó, aktív közösség tagjai lehessenek, itt helyben, a Királynék városában!"