Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezem az oktatás és rendezvényszervezés területén. Munkám jelentős részét középfokú oktatási intézményekben töltöttem, ahol matematika – angol nyelv és irodalom szakos pedagógusként, intézményvezetőként nagyfokú jártasságot szereztem a középiskolás korosztály oktatása, képzése területén és különféle rendezvények szervezésében, valamint azok operatív megvalósításában; tanulmányi és közösségi programok kidolgozásában, tanulmányi kirándulások megszervezésében, lebonyolításában, közösségépítésben.

A magánszférában - oktatással és rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozásban - szerzett ismereteimet is szeretném kamatoztatni az MCC-ben valamint minőségi szabadidős tevékenységet biztosítani tehetséges tanulóinknak.

A Középiskolás Program veszprémi vezetőjeként célom egy érdeklődő, összetartó és kreatív közösség létrehozása a veszprémi diákokból, segítve ezzel a továbbtanulásukat és az életben való érvényesülésüket.

Mindamellett, hogy a legjobbaktól a legjobbak között tanulhatnak, szeretnék nekik évről-évre érdekes, színes és tartalmas programokat biztosítani a királynék városában.