Az MCC FIT Program tíz városban (Budapest, Beregszász, Debrecen, Kecskemét, Sepsiszentgyörgy, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Miskolc, Veszprém) saját oktatási központokban valósul meg. Inspiratív, otthonos képzési helyszíneinket a legkorszerűbb oktatási bútorokkal rendeztük be. Központjaink közösségi térként is funkcionálnak, és a bennük fejlődő, munkálkodó FIT-csoportok is képükre formálják, alakítják.

Szolnoki központunk a város szívében, a Szapáry utcában helyezkedik el. Második emeleti irodában világos terek várják itt diákjainkat. Két tágas, minden szükséges oktatási-technikai felszereléssel ellátott oktató helyiség és egy kényelmes ülőbútorokkal berendezett közösségi tér várja diákjainkat. Emellett a központvezetői iroda, egy vendégszoba, tisztálkodóhelyiség és teakonyha is tartozik hozzá. Központunk a ház falán elhelyezkedő molinó révén messziről is könnyen észrevehető. A képzés közbeni étkezéseket biztosító Jazz Pub pedig alig 150 méterre helyezkedik el irodánktól a Tisza partján.

Szolnok, a Tisza fővárosa. Ezeréves történelemmel rendelkezik a Tisza és a Zagyva folyó találkozásánál, az Alföld szívében. Az utóbbi években megfigyelhető infrastrukturális fejlesztések mellett (Kossuth téren sétálóutca kiépítése, Tiszavirág híd, új védgát és sétány a Tisza-parton, Agóra, Rep-tár, Sörárium, az egész várost átívelő forgalmas bicikliút) a 2015/16-os tanévben egy új színfolttal gazdagodott a város: megkezdte új, angolszász oktatási mintán alapuló tehetséggondozó programját a Mathias Corvinus Collegium.