Az MCC szegedi képzési központja 2021 szeptembere óta várja a tehetséges fiatalokat. A szegedi és Szeged környéki diákok jelenleg három korcsoportban felvételizhetnek képzéseinkre. A Fiatal Tehetség Program, a Középiskolás és Egyetemi Program 10 éves kortól kínál magas színvonalú, egyénre szabott lehetőségeket olyan fiatalok számára, akik szeretnének minél többet kihozni tanulmányaikból.

Szeged, a napfény városa kiváló helyszín a tehetségek kibontakoztatására. Hagyományai, pezsgő kulturális, tudományos és gazdasági élete az itt tanulók számára változatos lehetőségeket biztosít a szakmai fejlődéshez és a közösségi élethez. A központ a Tisza Lajos körúton található, mely Szeged belvárosának egyik legfontosabb útvonala. Az impozáns épület a szegedi nagy árvíz után az elsők között épült, és olyan nyitott belső terekkel rendelkezik, melyek egyformán alkalmasak a legfiatalabb és az egyetemista korcsoport tehetséggondozására, szakmai programjaik megvalósítására. A helyszín - központi elhelyezkedésének köszönhetően - közel található a legtöbb oktatási intézményhez, a Dóm térhez, a Nemzeti Színházhoz, illetve könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.

A MCC szegedi képzési központjában legfőbb célunk az, hogy a diákok biztos tudással, széles látókörrel és felelős döntésekkel indulhassanak el a felnőtté válás útján. Fedezzék fel szűkebb és tágabb környezetük lehetőségeit, és olyan tapasztalatokkal gazdagodjanak, amelyek nem csupán a pályaválasztásban, de az élet minden területén magabiztossá, sikeressé és boldoggá teszik őket.A MCC szegedi képzési központjában legfőbb célunk az, hogy a diákok biztos tudással, széles látókörrel és felelős döntésekkel indulhassanak el a felnőtté válás útján. Fedezzék fel szűkebb és tágabb környezetük lehetőségeit, és olyan tapasztalatokkal gazdagodjanak, amelyek nem csupán a pályaválasztásban, de az élet minden területén magabiztossá, sikeressé és boldoggá teszik őket.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2021/22. tanévben több mint 30, a város polgárai számára is nyitott rendezvénynek adtunk otthont, valamint hagyományteremtő jelleggel megrendeztük az első MCC szegedi családi napot is.