A Szegedi MCC Központ képviselet-vezetőjeként legfőbb feladatom, hogy összehangoljam és koordináljam a különböző korosztályoknak szóló programokat. Kollégáimmal együtt arra törekszek, hogy a fiatalok biztos tudással, széles látókörrel és egy összetartó közösség tagjaiként alapozhassák meg életpályájukat.

Célunk, hogy az általános iskolás és a középiskolás diákok, valamint az egyetemi hallgatók számára olyan nemzetközi szinten is egyedülálló lehetőségeket biztosítsunk, amelyeken keresztül elmélyült ismeretekre és gyakorlati tapasztalatokra egyaránt szert tehetnek. Ehhez biztosít Szeged és környéke kiváló hátteret, a térség hagyományainak, pezsgő kulturális, tudományos és gazdasági életének köszönhetően.

Doktori fokozatomat neveléstudományból szereztem, jelenleg a Zeneakadémián kutatóként és Alma Materemben, a Szegedi Tudományegyetemen óraadó adjunktusként is dolgozok. Korábban a Doktoranduszok Országos Szövetségének tisztségviselőjeként tapasztalhattam meg a közösségben való gondolkodás tudományra és szakmai munkára gyakorolt jelentős pozitív hatását.

Asztalos Katával és a szegedi központunkról interjút is készítettünk.