Az MCC kecskeméti képzési központja 2017-től várja a tehetséges diákokat. A Fiatal Tehetség Program keretében négy évfolyamon közel 100 tanuló tehetséggondozásának adunk teret, szombati oktatási napjainkon zsibongó élettel telik meg a központ. A gyerekek lelkesen vesznek részt programjainkon, amelyekről rengeteg tudással, élménnyel és emlékkel térnek haza. A Középiskolás Program 2022 őszétől kínál tartalmas és színvonalas lehetőségeket a fiatalok számára, akik szeretnének minél többet kihozni tanulmányaikból és egy motivált közösség tagjává válni.

Központunk a város frekventált részén nyújt inspiratív, barátságos képzési helyszínt korszerű oktatási bútorokkal, közösségi térrel. Bízunk benne, hogy sok színes és izgalmas programmal gazdagíthatjuk a hírös város tartalmas kulturális, tudományos és gazdasági életét, amellyel üde színfolttá válunk az ifjúság és a lakosság életében.

Célunk, hogy az érdeklődő diákokat széleskörű ismeretekkel és szerteágazó tapasztalatokkal támogassuk a felnőtté válás útján, amellyel értékeiket és hagyományaikat megismerve, magabiztosan, boldogan és sikeresen járhatják útjukat, felfedezve az eléjük táruló lehetőségeket.