Újvári Fanni vagyok, végzett politológus, szociálpolitikus. Az életem mindig valamilyen közösség körül zajlott. Középiskolás korom óta részese az életemnek a társadalmi felelősségvállalás, amely a mai napig meghatározza ki is vagyok.

Boldogsággal tölt el, ha fiatalokkal dolgozhatok: Orgovány nagyközségben alapítottam egy ifjúsági közösséget, amely máig szerves része a település vérkeringésének. A településfejlesztés terén is gyűjtöttem tapasztalatot. A terület a mai napig szívügyem, hiszen leírhatatlan érzés az egyes falvak, városok szereplőivel közösen felívelő pályára állítani a saját közösségüket.  Alapvetően lokálisan, a kis közösségek összetartásában látom a fejlődési potenciált.

Szabadidőmben nagyon szeretek új dolgokat megtapasztalni. A természet és a magashegyek világa különösen feltölt. Az egyik legkedvesebb tanítóm szavaival élve: „Olyan emberekkel szeretek dolgozni, akik már fiatalon nagyra mernek törni, és olyanokkal, akik nagyokként is mernek fiatalok maradni. Nagyok, mert már a saját álmaikat álmodják, és fiatalok mindaddig, amíg fel nem adják azokat.