Volt már olyan érzésed egy heves politikai vita közben, hogy nem tudtad jól kifejezni önmagadat? Torkollt már véres vitába egy alapvetően baráti beszélgetésed?  Ha a válaszod igen a fenti kérdések bármelyikére, ez a beszélgetés neked szól! Dr. Boghossian megtanít arra, hogyan kezeld a lehetetlennek tűnő beszélgetéseket, úgy, hogy élvezd is!

Have you ever wanted to speak with someone on the other side of a heated political issue but weren’t sure how? Ever wonder what to say if a conversation with friends veered into controversial territory and you wanted to maintain your friendships? If you have, this talk is for you! Dr. Boghossian will teach you skills for how to make impossible conversations possible—and productive and even enjoyable.


Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!

A rendezvény a mindenkori járványügyi szabályozások szerint látogatható. 18 éven felüliek kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával vehetnek részt a rendezvényen.

Az előadás angol nyelvű, szinkrontolmácsolást biztosítunk!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/regisztracio-boghossian-zalaegerszeg

Elérhetőség: zalaegerszeg@mcc.hu