Mit tanulhatunk a mesehősöktől? Milyen erőforrásokat, hamuban sült pogácsákat lelhetünk fel a mesékben? Hogyan tudjuk ezeket hasznosítani az életünk során, hogyan segítenek az elképzeléseink valóra váltásában? Van elég bátorságunk ahhoz, hogy kilépjünk a komfortzónánkból? Mennyire tudjuk átkeretezni a negatív élményeinket és integrálni a saját életmesénkbe? A mesék rámutatnak, hogy az akadályok, problémák, amelyekkel találkozunk szakmai és magánéleti szempontból is mély tanulságokat hordozhatnak magukban. Segítenek abban, hogy könnyedén éljük meg életünk változásait, kreatívan alkalmazkodjunk a váratlan helyzetekhez. Ne feledjük el, hogy saját mesénk hőseivé válhatunk!

Előadó: Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner, egyetemi oktató

Marosvásárhelyen született. Tanítóképzőben érettségizett, majd 1999-ben a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán szerezte pszichológusi oklevelét. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív Fejlődés programon végezte doktori tanulmányait, amivel párhuzamosan a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte meg munka- és szervezetpszichológusi szakképesítését. Családterápia, valamint relaxáció és szimbólumterápia irányzatokban képezte magát tovább. Dolgozott iskolapszichológusként, valamint egyetemi adjunktusként a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen. Jelenleg a Babes-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségén tanít, az Óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakon. Az MCC Fiatal Tehetség Programjának védnöke.


Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Elérhetőség: zalaegerszeg@mcc.hu


Regisztráció