Szülők Akadémiája

2022. 09. 30. 15:55

Védd magad! – online is…

Szombathely
Arra a kérdésre, hogy meg akarjuk-e védeni magunkat és gyermekeinket az online térben, valószínűleg kivétel nélkül igennel válaszolnánk. Arra viszont, hogy ezt hogyan tudjuk megtenni, nem feltétlenül van egyértelműen körvonalazott válaszunk.
2022.
szept.
29.

Digitális önvédelem

A képernyők hatása a serdülőkori agyfejlődésre és a közösségi média mögötti gazdasági profittermelő modell manipulációja
2022. 05. 17. 9:47

Hogyan feleljünk a legmeredekebb kérdésekre? - Szülők Akadémiája Szombathelyen

Szombathely
Egy egész délutánt töltöttek együtt az MCC szombathelyi központjába járó FIT-es diákok szülei az első alkalommal megszervezett zárt Szülők Akadémiája keretein belül. A három órás interaktív workshop a szexuális nevelés témáját járta körül.
2022. 04. 22. 10:57

A gyermekeinkkel való foglalkozás méhen belül kezdődik

Debrecen
A személyiségfejlődés korai szakaszáról tartott előadást Bagdy Emőke a debreceni MCC központ Szülők Akadémiája rendezvényén.
2022. 03. 01. 8:26
Tanuláskutató Intézet
Hír

Életpálya-tervezés a családban: menni és maradni?

Miskolc
A napokban volt a felsőoktatásba történő jelentkezés határideje, és néhány hete zajlottak le a középiskolai felvételik is – tehát igazán aktuális kérdésről beszélgettünk a Szülők Akadémiája rendezvényén: a továbbtanulás, a szülőkben felmerülő félelmek és kérdések, a menni vagy maradni dilemmája volt a téma a miskolci MCC-ben. Setényi János oktatáskutató, az MCC Tanuláskutató Intézetének vezetője próbált útmutatót és válaszokat adni a szülőknek egy izgalmas, interaktív és gondolatébresztő előadás keretében, melynek legfőbb üzenete az volt, hogy nyugodjanak meg a szülők, mert mindenre lesz idő gyermeküknek az életük során.
2022. 01. 13. 8:07
Pszichológia Iskola
Hír

A Szülők Akadémiája Békéscsabán

Békéscsaba
Elindult Szülők Akadémiája programsorozatunk hétfő este a Mathias Corvinus Collegium békéscsabai képviseletén. Dr. Kozma-Vízkeleti Dániel, az MCC Pszichológia Iskola vezetőjének sziporkázó, humoros, s egyben elgondolkodtató előadását nagy számú, főleg felnőtt érdeklődő tekintette meg.
2021. 12. 16. 8:00
Pszichológia Iskola
Hír

A Szülők Akadémiája Szombathelyen

Első alkalommal került megrendezésre az MCC szombathelyi képzési központjában a Szülők Akadémiája rendezvény.
2021. 12. 13. 12:19
Család Műhely
Hír

Hogyan használhatjuk életünk történéseit erőforrásként? Hogyan meríthetünk erőt a családból egy krízis során?

A szegedi MCC-ben is elindult a Szülők Akadémiája című rendezvénysorozat, amely elsősorban a FIT és a Középiskolás Programban résztvevő diákok szüleit célozta meg.
2021. 12. 09. 8:00
Pszichológia Iskola
Hír

Teltházas sikert aratott az első Szülők Akadémiája Debrecenben

Kozma-Vízkeleti Dániel: Az elvárások formálása megnehezítheti, de meg is könnyítheti a szülő-gyermek-iskola-pedagógus közötti kommunikációt.
2021.
dec.
10.

2020. 01. 22. 13:16
További programok
Hír

Sikeres évet zárt az Exkluzív Szülők Akadémiája

Budapest
Sikeresen lezajlott az MCC FIT Program által szervezett Exkluzív Szülők Akadémiája rendezvénysorozat.
2019. 02. 12. 11:14
További programok
Hír

Szülők Akadémiája

Veszprém
A 2019 februárjában újraindul az MCC FIT Program által szervezett Szülők Akadémiája programsorozat, amelynek keretében neves előadók lesznek a vendégeink.