Az érveléssel, a vitával és az érdekérvényesítéssel többnyire hadilábon állnak a hazai munkavállalók. – derült ki egy vitakultúráról szóló konferencián. Két szélsőség létezik: míg egy részük szélsőségesen konfliktuskerülő és rendre inkább kimarad a vitákból, addig a másik tábor már összetéveszti az arroganciát és a nagyképűséget az ésszerű érveléssel és az önbizalommal. Ne tartozz közéjük! Gyere el, gyakorolj és fejleszd a vitakészséged!

Itt a helyed, ha szeretsz társadalmi problémákról gondolkodni, érvelni, játszani, csapatban dolgozni! A vitatréning által fejlesztheted problémamegoldó és kommunikációs készségeid, új ismerősökre, barátságokra tehetsz szert, és formálhatod a témához való attitűdöd.

Délután párhuzamosan: Junior felvételi előkészítő és vitázás nemcsak felvételizők számára, hanem a témák iránt érdeklődőknek is!

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A rendezvényre minden KáPés és Junior felvételi iránt érdeklődő középiskolás diákot várunk! (Függetlenül attól, hogy végzel-e jelenleg e-learning kurzust.)

Regisztráció határideje: 2017. április 20. (csütörtök) 16:00

További részletek és regisztráció az alábbi linken.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!