A Mathias Corvinus Collegium szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt „Boldogító karrier? Lépésről lépésre önmagunk kiteljesítése felé” című kerekasztal-beszélgetésére.

Hol helyezkedik el a munka egy boldog ember életében és hogyan teszi azt identitása részévé? Szükséges-e egyáltalán a hasznos, kiegyensúlyozott élethez az örömmel végzett munka? A munkakörnyezet vagy a munka tesz elégedetté?

A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset pszichológiai szaklap közös kerekasztal-beszélgetésén meghívott előadóik segítségével arra keresik a választ, mit tehetünk azért, hogy boldogok legyünk a hétköznapokban, karrierépítésünk során.
Időpont: 2017. május 5. (péntek) 15:00
Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum – PIM; 1053 Budapest, Károlyi utca 16.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

  • Prof. dr. David Venter, az MCC vendégprofesszora, pszichológus, tárgyalástechnikai szakember, Nelson Mandela egykori kommunikációs tanácsadója
  • Prof. dr. Herman Van den Broeck pszichológus, a Genti Egyetem és a Vlerick Üzleti Főiskola oktatója, szakterülete a vállalkozók pszichológiájának vizsgálata
  • Dr. Brian Dive pszichológus, a London Metropolitan University oktatója, tanácsadó, több nagysikerű könyv szerzője, szakterülete a szervezeti tervezés.

Moderál: Lauter Adrienn pszichológus, moderátor

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet.

Az esemény sajtónyilvános és angol nyelven zajlik. Igény esetén tolmácsot biztosítunk, amelyet a regisztrációs linken lehet jelezni.