Olvasási idő: 1 perc

2020. július 15-étől az MCC-ben folytatja tevékenységét Szepesi Balázs, az MCC korábbi oktatója, az Innovációs és Technológiai Minisztérium korábbi helyett.

2020. július 15-étől a Mathias Corvinus Collegiumban folytatja tevékenységét Szepesi Balázs, az MCC korábbi oktatója, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) korábbi helyettes államtitkára. 

A Mathias Corvinus Collegium Kárpát-medencében folytatott tevékenységének kiterjesztése céljából folyamatosan bővíti a szakmai munkában közreműködők körét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szepesi Balázs, az ITM volt helyettes államtitkára, az MCC korábbi oktatója elfogadta a vezetőség felkérését, és a 2020/2021-es tanévtől oktatói és kutatói feladatokat lát el a Collegiumban. 

Szepesi Balázs felkérését kimagasló szakmai eredményei indokolják, hiszen a hazai közgazdaság-tudományi szakma kiemelkedő szereplője, több évtizedes kutatói és oktatói tapasztalattal rendelkezik. Az Összkép Magazin szerkesztője. A HÉTFA Kutatóintézet egyik alapítója, több évig igazgatói, stratégiai igazgatói tisztségében a műhely egyik vezetője volt.

Fotó: mandiner.hu