Olvasási idő: 2 perc

Ismét egy igazán különleges színházi élményben volt részünk, ezúttal a nagysikerű Puskás, a musicalt tekinthettük meg az Erkel Színházban.

A ,,leghíresebb magyar” életét feldolgozó darabot a látványos jelenetek, a szemet kápráztató színháztechnikai eszközök, a fülbemászó dalbetétek és a parádés szereposztás mellett tanulságos cselekménye is kiemelkedővé és felejthetetlenné teszi. A legendás Puskás Ferenc élettörténete példaértékű lehet mindannyiunk számára hazaszeretetről, kitartásról és küzdésről, ennek pedig méltó emléket állít az előadás.

Már önmagában a darab megnézése is varázslatossá tette az estét, ezen felül azonban a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének átadásába is belecsöppenhettünk. Szabó László, a musical producere az előadás kezdetekor vehette át a kitüntetést Áder János köztársasági elnök úrtól.

És még itt sem volt vége az emlékezetes élmények sorának, ugyanis Szabó Lászlónak köszönhetően az előadás végén beleshettünk a kulisszák mögé és az impozáns díszletet is láthattuk közelebbről.

írta: Jáger Balázs