Olvasási idő: 2 perc

A Vezetőképző Akadémia és a Vezetőképző Program diákjai egy csapatépítő hétvégével kezdték meg 2022 tavaszi szemeszterét február elején.

A kick-off tábort Porkoláb Imre nyitotta meg a félév felépítésének ismertetésével, a tervek és a különböző programelemek összefoglalásával. Bemutatkoztak a különböző képzési modulok szervezői is; a Develent – a Mindset Pszichológia által szervezett pszichológiai fejlesztő alkalmak - megújult koncepcióját és a Szervezeti Problémamegoldás projektjeit beszélték át a résztvevők.

A hétvége további részét a diákok az MCC Győri Központjában töltötték, ahol péntek este saját szervezésű csapatépítő és bizalomépítő játékokon vettek részt. A cél az volt, hogy a két képzési program résztvevői közelebb kerüljenek egymáshoz, jobban megismerjék egymás gondolkodásmódját, világnézetét.

Szombaton kis csapatokban problémamegoldó trainingek következtek Szabó Zoltán trainer vezetésével, ezzel párhuzamosan pedig városismereti vetélkedő zajlott. A vetélkedő nagy sikert aratott a diákok körében, bejárták Győr belvárosának minden jelentős pontját, az állomásokon videókat, tematikus képeket készítettek.

A hétvége zárásaként kihirdetésre került a városismereti vetélkedő eredménye, majd a diákok és koordinátorok élményeit és a félévre vonatkozó elvárásokat összegezve hazaindult a csapat, hogy megkezdje a közös munkát Budapesten.

- Rozenberszki Zsófia írása