Olvasási idő: 2 perc

A miskolci Mathias Corvinus Collegiumnál jártak a Vezetőképző Akadémia hallgatói, akik lehetőséget teremtettek egy igazi magyar, mára multinacionális vállalattá nőtt vállalkozás meglátogatására.

A HELL ENERGY Magyarország szikszói központjába látogattak el, ahol a cégcsoport két egységét is bemutatták a részükre. Elsőként a kivételes precizitású és méretű aluminiumdoboz gyárat járták be a hallgatók, ahol Bartuska Jenő, a HELL márkanagykövete a beérkező több tonnás alumíniumtekercsektől egészen a kész dobozok raktározásáig bemutatta a folyamatokat. Elképesztő precizitással és lenyűgöző gyorsasággal dolgozik a teljesen automatizált rendszer, melyhez humán erőforrásra alig van szükség. A dobozokat szabad szemmel nem is lehet követni, olyan gyorsan ‘repülnek’ végig a gyártósoron. A dobozgyárat követően a HELL energiaital gyárát is meglátogatták, ahol a folyamatos magas minőség biztosítása alapvető fontosságú, így az ehhez szükséges feltételeket nyújtó gépészetet, folyamatokat szemlélhették meg. Ebben a gyáregységben is egy teljesen automatizált rendszer működik, melynek érdekessége, hogy össze van kötve a dobozgyárral és a készáruraktárral, mely azt jelenti, hogy raklapon futószalagon érkezikpixlr az üres dobozokat szállító raklap és a gyáregységet hasonló módon hagyja is el. A vállalat sikerességét mutatja, hogy jelenleg zajlik egy további energiaital gyáregység építése a szomszédos területen, mely által tovább tudja erősíteni piaci jelenlétét az exportpiacain is.

- írta: Vojtek Balázs


A Vezetőképző Akadémia egyéves intenzív képzése alatt piacképes, gyakorlatorientált és naprakész vezetői tudást és készségeket sajátíthatsz el egy nemzeti alapokon nyugvó, nemzetközi színvonalú képzést keretein belül. Tudj meg többet és jelentkezz szeptemberben induló képzésünkre!

https://vezetokepzo.mcc.hu/