Fedezd fel a teljesítőképességed maximumát!

klub események(1).jpg

Az MCC vezetőképzés célja egy olyan újszerű tanulási környezet megalkotása, amely hazai értékeket, valós szervezeti problémák megoldását, a kapcsolatteremtő és döntéshozatali készségek fejlesztését és a kísérletező szemléletmódot helyezi a középpontba. Az MCC Vezetőképző Akadémia és vezetőképző program több tekintetben is különbözik a tradicionális értelemben vett oktatási programoktól.

Célunk a vezetői eszköztár fejlesztése, amely segít a változási folyamatok élére állni a dinamikusan változó világban!

Jelentkezem az Akadémiára

Az általunk kínált képzési struktúra révén szerzett tudás és tapasztalat egyaránt használható a közszférában, az üzleti életben, elősegíti a szűkebb közösségek szolgálatát és a tágabb értelemben vett környezetünk fejlesztését, megóvását. Hiszünk abban, hogy a kompetencia mellett a siker érdekében fejleszteni kell a karaktert is, és ez csak egy összetartó közösségben, tartós személyes elkötelezettséggel lehetséges.

A legtöbb oktatási program arra törekszik, hogy tömegesen mindenkinek megtanítson egy központilag jóváhagyott tananyagot. Az MCC-ben a hallgatók egyéni igényeihez szabott programokon keresztül nem csak a tárgyi tudást, de a szemléletmódot és a vezetői karaktert is fejlesztjük. Tisztában vagyunk vele, hogy a tanulásra fordított idő nagyon értékes, így folyamatosan arra törekszünk, hogy programjaink megújuljanak és hatékonyabban biztosítsák hallgatóik és a piac igényeit. Elismert és széleskörű tapasztalattal rendelkező oktatókkal és trénerekkel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy releváns, naprakész, gyakorlatban is alkalmazható tudást biztosítsunk.

Önfejlesztés

A program egyik kulcsfontosságú összetevője az a diverzitáson alapuló csapat, amely biztosítja, hogy az érvek és vélemények ütköztetése révén széles látókörre tegyenek szert hallgatóink. Az MCC ugyanakkor nem csak a tanulmányaik idejére, hanem egy életen keresztül biztosítja a hozzáférést ahhoz a kapcsolatrendszerhez, amelynek értéke felbecsülhetetlen. Az MCC Vezetőképző Akadémia szerves része éppen ezért a hálózatépítés, az utazások és a közösségi programok, amelyek életre szóló élményeket biztosítanak. Az MCC továbbá a legnagyobb hazai tehetséggondozó program, így öregdiákjaink az Akadémia elvégzését követően is a nemzetközi mentorok, és oktatók hálózatának részei maradnak, illetve programjainkon találkozhatnak egymással és a következő generációs MCC hallgatókkal.

A közösség ereje

Az MCC Vezetőképző Akadémia az egyik legösszetettebb személyes transzformációt biztosító program. A képzés keretében csúcstechnológia segítségével mérjük fel a hallgatókat, akik egyéves intenzív személyiségfejlesztés keretében tehetnek szert szuperképességekre. Ebben a Flow Kutató Műhely nyújt támogatást, és az MCC Tanuláskutató Intézete segíti a fiatalok képességeinek kibontakozását, támogatja az egyénre szabott képzést annak érdekében, hogy megtanítsuk a program résztvevőit a tartós optimális teljesítmény elérésére. A legfontosabb, amit megtanulnak hallgatóink, hogy apró lépésekkel, a szokásaik átalakítása révén képesek komoly változásokat létrehozni az életükben, és megváltoztatni a szűkebb, vagy tágabb értelemben vett közösségeket is maguk körül. A képzést folyamatos felmérések teszik egyedivé és személyre szabottá, hiszen meg kell válaszolnunk a kérdést: hogyan javíthatom a teljesítőképességemet a mai napon?