A koronavírussal kapcsolatos járványügyi megelőző intézkedések fényében a márciusi KP szombat is nagyban módosul. A megszokott budapesti nagyrendezvény helyett online formában tartjuk meg a képzési napot.

Meghívott előadóinkkal egyeztetve online formátumban, olvasmányok, cikkek és videók segítségével nyújtunk betekintést diákjaink számára az elmaradó előadások, workshopok témáiba. A bemutatkozó anyagok ide kattintva érhetők el, folyamatosan töltjük fel őket.

Program:

Élőben közvetített előadás:
Kövér László - (egyetemi adjunktus, Debreceni Egyetem Természetvédelmi, Állattani és Vadgazdálkodási Tanszék)
„Globális problémák a globális klímaváltozás tükrében - avagy mit tehetünk saját magunk megmentéséért?”
Az előadás 2020. március 21-én 10.00 órakor élőben tekinthető meg a KP szombat Facebook-eseményénél. A videó később is visszanézhető lesz mind a Facebook eseményen, mind pedig a Tudástárba megosztjuk.

Workshop témák megosztott tananyagokkal:

Kövér László - „Dolmányos városhódítók - A dolmányos varjú urbanizációja - okok, következmények, problémák és azok megoldásai”

Korn Anita (szabadúszó televíziós főszerkesztő, vlogger, a fenntartható divattal és életmóddal foglalkozó Ruhastory oldal alapítója) - „Hogyan lehet tudatos a gardróbom?”

Litkei Máté János (MCC, kutatási munkatárs, környezetgazdálkodási mérnök) - „Ki a felelős környezetünk állapotáért?”

Jakab Flóra (amatőr természetfotós, az Állatorvostudományi Egyetem ötödéves hallgatója) - „Flóra Faunája, avagy miből lesz a természetfotós?”

Lohász Cili (geográfus, pedagógus, integrál pszichológia szaktanácsadó, energia szakértő)- „Zero és zöld energia a hétköznapokban”

Merza Péter (természetvédelmi mérnök, Humusz Egyesület oktatási tevékenységért felelős munkatársa) - „Teljes élet - nulla hulladék”

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Diákjaink számára bejelentkezést követően, ide kattintva lesz elérhető minden online kurzushoz kapcsolódó tananyag és teszt.