Felvételizz és légy szakirányos diákunk a KEP-ben!

Az MCC budapesti központú sok éves múltra visszatekintő interdiszciplináris, egyetemektől független intézmény, amelynek célja a tehetséges fiatal hallgatók oktatása magas színvonalú képzési rendszerünkön keresztül. Az MCC Kolozsvári Egyetemi Programja egy egyetem mellett végezhető képzési lehetőség, amely kiegészíti jelenlegi tanulmányaidat és lehetőséget ad más szakterületek megismerésére, mindezt ingyenes szakmai képzések, nyelvórák és gyakorló szakemberek segítségével. 

2020 áprilisában az MCC KEP újra várja a jelentkezőket szakirányos képzésére.  

               A következő szakirányokhoz lehet csatlakozni:
                   • Erdély tanulmányok szakirány
                   • Média és kommunikáció szakirány
                   • Nemzetközi kapcsolatok és gazdaság szakirány

Téged keresünk, ha:
            -ha 2020 októberében kezded az egyetemi másodévedet,
            -ha az egyetemi tanulmányaid mellett gyakorlati tudásra is szert akarsz tenni, 
            -ha motivált vagy és nyitott az új ismeretekre, 
            -ha részese akarsz lenni egy folyamatosan bővülő szakmai- és baráti közösségnek,
            -ha fontos számodra a közösségi élet és szívesen töltesz időt hozzád hasonló, motivált és               felelőségteljes fiatalokkal. 

A jelentkezési feltételekről és a felvételi menetéről ITT található több információ.

A sikeres felvételi vizsgát tett hallgatók szakmai kurzusokon bővíthetik tudásukat a választott szakirányon belül, amelyek elősegítik a látókörük szélesítését, egyetemi tanulmányaik kiegészítését, illetve a különböző szakmák aktuális történéseinek megismerését. Önálló képzési tervünkkel biztosítjuk az interdiszciplinaritást, ugyanis a szakirányvezetők neves szakemberek és szaktanárok bevonásával a hallgatók igényeihez igazítva töltik meg tartalommal a tanévet. A kurzusok folyamán diákjaink folyamatosan személyere szóló visszajelzést kapnak fejlődésükről.  

Programunk az elméleti oktatás mellett ingyenes nyelvórákat is biztosít a diákjainak illetve hangsúlyt fektet a csapat közösségének fejlesztésére. Az MCC Kolozsvári Egyetemi Program elvégzése után pedig a hallgatók elismervényben is részesülnek a programban nyújtott teljesítnyükről.

További információkért nézz szét a weboldalunkon illetve hivatalos FB oldalunkon vagy keress minket kérdéseiddel a kolozsvar’KUKAC’mcc’PONT’hu e-mail címen.

 Várunk téged is csapatunkba!