Előadóink:

  • Constantinovits Milán, az MCC szakmai főigazgató-helyettese:Merre tartanak az Alfák? – A jövő oktatása, az oktatás jövője
  • Bartusz-Dobosi László, az MCC Középiskolás Program vezető oktatója, író, szerkesztő:Határfeszegetés - alternatív módszerek, digitális kompetenciák a közoktatásban, Mi fér bele a 45 perces időtartamba, a NAT által szabott korlátokba? Erre keressük az alternatív, főként "digitális" technika által adott válaszokat. Rengeteg hasznos tanács, link, digitális bemutató.
  • Fegyverneki Gergő, módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő: Chat GPT otthon és az iskolábanHatalmas divat lett a mesterséges intelligenciát kérdezni, de mik ezeknek az előnyei és mik a hátrányai? Hogyan reagálhat erre jól a digitális pedagógia és a digitális gyereknevelés?

Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videofelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Regisztráció