A digitális korban gyorsan változnak az olvasási szokások. A hagyományos könyvek és nyomtatott sajtó mellett megjelentek az elektronikus tartalmak és az internetes hírfogyasztás lehetőségei, amelyek jelentős hatást gyakoroltak az olvasási preferenciákra. Sokan felteszik a kérdést, hogy olvasnak-e ma még könyveket.

A fiatalok számára fontos, hogy könnyen hozzáférjenek az olvasmányokhoz, és a digitális formátumokat részesítik előnyben. A digitális könyvek és e-könyvolvasók megjelenése új lehetőségeket teremtett az olvasásra. Azonban a hagyományos könyvek és könyváruházak továbbra is léteznek, és sokak számára az érintés, a papír illata és a fizikai könyvek birtoklásának élménye továbbra is vonzó, így élénk érdeklődés mutatkozik az írott szó iránt is.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy az olvasási szokások és az igények egyéni preferenciáktól függenek, és állandóan változnak az idő előrehaladtával. A kutatások és statisztikák segíthetnek megérteni az általános trendeket, de a témával kapcsolatos friss információk és adatok folyamatos nyomon követése fontos a pontosabb kép megrajzolásához.

 

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

  • Constantinovits Milán – az MCC szakmai főigazgató-helyettese
  • Dr. Kiss-Kozma Georgina – az MCC Ifjúságkutató Intézetének kutatója
  • Gorácz Anikó – az MCC Press Kft. Kommunikációs vezetője

 

Moderátor:

  • Bognár István Ádám – a debreceni MCC képviselet-vezetője

 

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

 

A regisztráció határideje: 2023.07.12. 12:00.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!