Első- és másodéves hallgatók figyelem! A Mathias Corvinus Collegium (MCC) felsőoktatásban tanulóknak szóló Egyetemi Program (EP) immáron Debrecenben is elérhető. Április 24-ig lehet jelentkezni az MCC különböző iskoláinak ingyenes jogi, nemzetközi, közgazdasági, média, társadalom- és történelemtudomány, valamint pszichológia képzéseire. Ha szeretnéd jobban megismerni az MCC-t és tájékozódni képzéseinkről, programjainkról és ösztöndíjlehetőségeinkről, gyere el nyílt napunkra!

Program:
16:30 - Regisztráció
17:00 - Bognár István, az MCC debreceni központjának képviselet-vezetője bemutatja a központot, valamint tájékoztatót tart az iskolarendszerről
17:30 - Családi kapcsolataink hullámain – szörfözünk vagy fuldoklunk? - előadás


Előadó: Éger Csaba, az Mindset-Pszichológia Iskola vezetője

Az ember természeténél fogva kapcsolatok szövetében élő lény. Már a születésünk is egy meglévő mikroközösségbe, a családba vezet bennünket, amely aztán életünk legmeghatározóbb alapegységévé válik. Legközelebbi hozzátartozóinkkal lefektetjük a későbbi kapcsolataink működésének alapjait. Megtanuljuk, hogy hogyan érdemes jelen lenni örömteli, bánatos, veszélyes, izgalmas, tehetetlenséget okozó stb. kapcsolatokban. Későbbi életünk folyamán szembesülhetünk vele, hogy az „otthonról hozott” eszköztár nem célravezető. Hogyan tudom magamat biztonságban érezni egy kapcsolatban? Hogyan fejezzem ki magamat úgy, hogy ne bántsak? Megvédhetem magam, vagy azzal elveszítem a kapcsolatot? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe az MCC Debreceni központjának nyílt napján.


Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-debrecen-nyilt-nap

A regisztráció határideje: 2022.04.18. 23:59