Szeretettel várunk a 2020-'21-es tanév tavaszi félévének negyedik Középiskolás Program (KP) szombati rendezvényére.

Délelőtti szekciónkelőadója Dr. Porkoláb Imre, az MCC Vezetőképző Akadémiájának igazgatója. Több éves hazai szervezetfejlesztési, innovációs és rendszerfejlesztési vezetői készséggel, illetve 7 évnyi multinacionális szervezetnél (NATO/Pentagon) töltött globális stratégiai változásmenedzsment tapasztalattal rendelkezik. Emellett összesen 30 évnyi, részben elit katonai alakulatoknál szerzett gyakorlatot vezetés, képességfejlesztés, szervezetátalakítás területén. Éles katonai tereptapasztalataira Irakban/Afganisztánban tett szert a 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj parancsnokaként. A világ legjobb egyetemein (UK, USA, HU) egyedülálló képzéseket végzett.

Dr. Porkoláb Imre 10:30-kor kezdődő Mítoszok és tudomány a csúcsteljesítmény mögött című előadásában olyan ősi bölcsességeken alapuló és modern tudományos kutatásokkal alátámasztott módszereket mutat be, amelyek megkérdőjelezik a sikeres életről alkotott elképzeléseinket és alternatívákat kínálnak arra vonatkozóan, hogyan lehetünk boldogok és hogyan válhatunk képessé a tartós csúcsteljesítményre? Az előadás során megismerjük a mindennapi döntéseinkben rejlő erőt, a tartós motiváció fenntartásának titkait, illetve az unalom és a kiégés elkerülésének módszereit. Az előadás célja, hogy inspirálja, és gondolkodásra ösztönözze a hallgatókat.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a megszokott, havi egy alkalommal megrendezésre kerülő budapesti nagyrendezvényünk helyett online formában tartjuk meg a képzési napot, amelyhez május 15-én 10:00 órától Zoom alkalmazáson keresztül közvetített előadásokba kapcsolódhatsz be, illetve a prezentációt követően kérdéseidet is felteheted.

Program

10:00 - 10:30 MCC Juniorképzés tájékoztató
10:30 - 12:00 Dr. Porkoláb Imre (Igazgató, MCC Vezetőképző Akadémia) Mítoszok és tudomány a csúcsteljesítmény mögött című előadása

12:00-13:00 Ebédszünet

Délutáni választható, párhuzamosan futó online workshopjaink 13:00-tól:

1) 13:00-14:30 Junior felvételi felkészítők - minden középiskolás diák számára nyitott program
2) 13:00-15:15 Angloville angol nyelvi tréning
3) 13:00- 15:15 Pszichológiai témájú foglalkozások az MCC Egyetemi Programjának pszichológia szakos hallgatóival
4) 13:00- 14:30 Dr. Hovári János (történész, turkológus, diplomata, a Türk Tanács Magyarországi Képviseleti Irodájának vezetője): Magyarok és törökök egymás tükrében című foglalkozása
5) 13:00-14:30 Ilan Wurman The role of Lawyers in a free society (Csak akkor jelentkezz a programra, ha magabiztosan, legalább középfokon beszélsz angolul!)

Az online eseményen való részvétel minden középiskolás diák számára nyitott, tehát nem csak programtagoknak szól, regisztrálni azonban mindenkinek kötelező! A létszámkorlátos programoknál túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendje számít.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Regisztráció határideje: 2021. május 13. (csütörtök) 16:00
Az esemény időpontja: 2021. május 15. (szombat 10:00 - 16:00

A részletekről tájékozódhatsz a Facebook-eseménynél, a regisztrációs lap pedig ide kattintva érhető el.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!