MCC Női Közéleti Vezetőképző program (IV. évfolyam)

2021/2022 - Felvételi 

 

jelentkezési határidő: 2021. október 23.

 

Az MCC Női Közéleti Vezetőképző Programja lehetőséget teremt és felkarolja azokat a tehetséges fiatal hölgyeket, akik ambíciót éreznek magukban a közéleti szerepvállalásra, tenni szeretnének szűkebb és tágabb környezetükért, és elkötelezettek közösségük jövőjének jobbra fordításában.

Az oktatás hagyományos formái mellett ebben a programban is a készségfejlesztésre és a gyakorlati tapasztalatszerzésre helyezzük a hangsúlyt. A résztvevőknek projektfeladatokat kell megoldaniuk, elismert magyar és külföldi vezetőkkel, szakemberekkel és politikusokkal találkozhatnak.

Az ingyenes képzést olyan 18–36 év közötti, magyar és angol nyelvtudással rendelkező fiatal nők számára kínáljuk, akik ambíciót éreznek a közéleti szerepvállalásra.

 A program célja, hogy a tantermi oktatáson túl lehetőséget biztosítson gyakorlati tapasztalatszerzésre is, így a résztvevők kiscsoportos projektmunkában vesznek részt, és hazai, valamint külföldi szakemberekkel, vezetőkkel és politikusokkal találkozhatnak.

A külföldi szakértők meghívásával olyan képzést kívánunk nyújtani, amely nemzetközi viszonylatban is elismert, a hazai előadókkal történő találkozás pedig lehetővé teszi a helyi közéletre történő reflektálást.

Bővebb infó a jelentkezéssel kapcsolatosan:https://mcc.hu/noi-kozeleti-vezetokepzo-jelentkezes és a https://noikozeletivezetokepzo.mcc.hu/ honlapokon érhető el.