A szálláshely elfoglalását és az ebédet követően közös játékokkal folytatódott a délután, majd a frissen alakult csapatok elkészítették a zászlóikat és megkapták a színdarabjaikhoz szükséges felszereléseket.

A szakmai programok a vacsora után kezdődtek el. Elsőnek az MCC Közgazdasági iskola vezetője, Szepesi Balázs beszélgetett Ács Zoltán amerikai közgazdásszal, az MCC vendégoktatójával gazdasági válságokról, majd Szalai Zoltán főigazgató úr és Lánczi Péter általános főigazgató helyettes köszöntöttek bennünket.

A szakmai programok után Nagy Csomor András és zenekara tartott egy csodálatos koncertet, ami táncházzá bontakozott ki. 

Másnap tornával kezdtük a napot, majd Varga Judit igazságügyi miniszter asszony tartott izgalmas előadást az Európai Unióval kapcsolatban. Később Szabó Bence, MCC-s diák beszélgetett John Laughland brit konzervatív szerzővel, az MCC vendégoktatójával.
A délután folyamán a csapatok bemutatták a színdarabjaikat, illetve sorversenyen mérhették össze erejüket. Vacsora után az éjszakai túra 13 állomásán mehettünk végig.
Az utolsó reggelen eljártuk a gólyatáncot és elmondtuk a gólyaesküt, eredményhirdetés után pedig egy közös fotóval zártuk a tábort.