„Ez itt a konformizmus kora. A sokszínűség zászlaja alatt globális monokultúra épül, amelyben minden iskolázott embernek ugyanazt kell gondolnia tudományról és vallásról, ökológiáról és technológiáról, nemzetről és nemzetközi kapcsolatokról, a helyes és üdvös életmód mibenlétéről. Az önálló vélemény az ifjú városlakó számára ma stratégiai kockázattal jár.

Ez az olvasókönyv azoknak a fiatal magyaroknak szól, akik ambiciózusak, kíváncsiak, és a fontos kérdésekben nem fogadják el a vákuumcsomagolt válaszokat.”

„Könyvek a jövőről” című rovatában, a Mandiner hetilap hasábjain Böszörményi-Nagy Gergely már több mint százötven tudományos és közéleti könyvet mutatott be a magyar nyilvánosságnak. Régi és új műveket, amik bátor, izgalmas és megbízható útjelzők a jövőhöz. A legfontosabbakat most kompakt olvasókönyvbe rendezte, hogy egyben is elérhetővé tegye a közönség számára.

A NONKONFORM nem „csak” egy könyv a könyvekről, hanem különleges tárgy is. Csatlakozott a szerzőhöz négy kiemelkedően tehetséges magyar illusztrátor, akik saját stílusukra és fantáziájukra építve készítették el az egyes fejezetek grafikáit. Az eredmény egy szokatlan és egyedülálló kötet, extra kivitelben.

Az MCC Press gondozásában megjelent könyv a jövő generációjának szól, arra sarkallja őket, hogy alakítsák ki saját álláspontjukat a különböző társadalmi, közéleti kérdésekben. Inspirál, tájékozottá tesz, és nem utolsósorban olvasásra ösztönöz.

A könyvújdonságról Földi-Kovács Andrea beszélget a szerzővel, előtte köszöntőt mond Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója, a Mandiner lapigazgatója. Az eseményt követően pedig dedikáltatásra is lesz lehetőségük mindazoknak, akik ellátogatnak a rendezvényre.


Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/regisztracio-bp-mcc-nonkonform-konyvbemutato

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!