Téged melyik varázsol el jobban: egy igazi mesevilágot megidéző kastély vagy egy olyan modern épület, amely szinte már önálló életet él? Esetleg a kettő ötvözése? A debreceni MCC képzési központ meghívott előadója Justin Shubow amerikai építészkritikus, jelenleg a klasszikus hagyomány szerinti művészetet és építészetet promotáló National Civic Art Society nonprofit szervezet elnöke. 2018-ban Donald Trump őt jelölte ki az Egyesült Államok Képzőművészeti Bizottságának élére, mely a főváros épületeinek esztétikai látképéért, elrendezéséért, valamint tervezéséért felel. Így ha szeretnél egy kis betekintést nyerni az USA mellett a világ jelenlegi építészeti irányzataiba is, várunk szeretettel angol nyelvű előadásunkon.

Meghívott előadó:

Justin Shubow, a National Civic Art Society nonprofit szervezet elnöke, a Roger Scruton Örökség Alapítvány Tanácsadó Bizottságának tagja

Az előadás moderátora:

Stephen Sholl, Virginia Tech School of Public and International Affairs MA hallgatója, valamint a Hungary Foundation és az MCC budapesti ösztöndíjprogramjának junior ösztöndíjasa.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/mcc-debrecen-kockaepuletek...

A regisztráció határideje: Az előadás napján délben

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!