Egy korszak vége – Merre tart Németország Merkel után?”címmel tart pódiumbeszélgetést a Mathias Corvinus CollegiumBékéscsabai Képzési Központja.

Időpont: 2021.10.20. 17.00 óra

Helyszín: az MCC Békéscsabai Központja5600 Békéscsaba Kinizsi utca 4-6.

A 2021. szeptember 26-i Bundestag-választás keretében választották meg a 20. német szövetségi parlament képviselőit. A választás fordulópontot jelentett, hiszen Angela Merkel kancellár 16 éves kormányzását követően a választás után új kormányt alakítottak.Az „Egy korszak vége – Merre tart Németország Merkel után?” c. rendezvénysorozat bemutatja a Bundestag-választás eredményét, a kormányalakítással kapcsolatos elvárásokat és az egyes pártok hazánkkal kapcsolatos politikáját.Nagy örömünkre szolgál, hogy a Mathias Corvinus Collegiumnál működő Magyar-Német Intézet az Európai Együttműködésért intézetnél tartózkodó Visiting Fellow Szegedre látogat, ahol pódiumbeszélgetés keretében első kézből kaphatunk hiteles németországi információkat.

A rendezvényt megnyitja Mittag Mónika az MCC Békéscsabai Képzési Központ vezetője.

A pódiumbeszélgetésen részt vesz Prof. Dr. Holm Putzke jogtudós, a Passaui Egyetem professzora, az MCC Visiting Fellowship Program vendégoktatója, valamint Erdei Krisztián az MCC kommunikációs igazgatója.

Program:17.00-18.10 - Pódiumbeszélgetés18.10-18.30 – Beszélgetés a publikummal18.30-20.00 - Állófogadás

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/mcc-bekescsaba-merre-tart...

A regisztráció határideje:

2021.10.20., 12 óraMinden érdeklődőt szeretettel várunk!