Életünk a fejlődésről szól. Igyekszünk önmagunk egyre jobb változatává érni. Ez a folyamat egy életen át tartó utazás, melynek szakaszai és kitüntetett mérföldkövei vannak. Akár egy videójátékban, ahhoz, hogy szintet lépjünk, meg kell küzdenünk a pálya legfélelmetesebb kihívójával, teljesítenünk kell a küldetést. Ezáltal új képességekre, énerőkre tehetünk szert, melyekre szükségünk lesz a következő pályán, a következő életszakaszunkban való boldoguláshoz. Az előadás során a kiskamasz kortól az életközép időszakáig tekintünk rá ezekre a természetes próbatételekre, mindennapi kríziseinkre, és azok megoldási lehetőségeire.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítva lehetséges. Jelentkezésünket és interjúigényüket a kovacs.anita2@mcc.hu e-mail címen várjuk!

Interjú készítésére 15.30–16:00 óra között lesz lehetőség.

Előadó: Zsidi Zsófia, pszichológus, a Középiskolás Program vezető oktatója

Személyes jelenlétükre feltétlenül számítunk!

Programterv:

· 16:00-17:00 Regisztráció, érkezés

· 17:00-18:00 Előadás

· 18:00-18:30 Lehetőség szakmai kérdések megvitatására

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Regisztráció