Bevezetés a politológiába, avagy a politikatudomány védelmében

Szeretettel várjuk KáPés diákjainkat novemberi KP szombatunkra, amelyen a politikatudomány és történelem világába kalauzoljuk el őket.

A délelőtt folyamán Dr. Gallai Sándor politológus, közgazdász, habilitált egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézetének igazgatója tart előadást "A politikatudomány védelmében" címmel.

A délután folyamán párhuzamosan futó programok közül választhatsz. Két egész délutános programmal készülünk: a Kontraszt Műhely I. világháborús drámapedagógia workshopjával, illetve az Angloville nyelvi sziget angol nyelvi tréningjével.
Vagy részt vehetsz az MCC Jog szakirányos hallgatói által vezetett kiscsoportos műhelyfoglalkozásokon, ahol a délelőtti előadáshoz kapcsolódó témák kerülnek feldolgozásra. Ez a program 90 perces, így utána választhatsz még két program közül: az irodalom kedvelői Móricz-ösztöndíjas írókkal beszélgethetnek, a problémamegoldás szerelmesei pedig az esettanulmány-megoldás módszertanával foglalkozó Case Solvers workshopján vehetnek részt.

Program

10.00-11.30 A politikatudomány védelmében - Dr. Gallai Sándor (politológus, közgazdász, habilitált egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézetének igazgatója) előadása

11:30-12:15 Ebédszünet (pizza)

Délutáni választható programok:

1. opció: (egész délutános) 12:15-16:00 Kontraszt Műhely I. világháborús drámapedagógiai workshop (max. 25 fő)
2. opció: (egész délutános) 12:15-16:00 Angloville angol nyelvi tréning anyanyelvi tanárokkal (max. 36 fő)

3. opció: 12:15-13:45 MCC Jog szakirányos hallgatók műhelyfoglalkozásai
+ Választható párhuzamos programok:

A verzió: 14:15-16:00 Móricz-ösztöndíjas írók workshopja irodalmi témában (max. 20 fő)
B verzió: 14:15-16:00 Case Solvers problémamegoldó workshop történelmi témában

A délután folyamán párhuzamosan futó programokra előre kell regisztrálni az alábbi kérdőívben. Túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendje számít majd. Ha a jelentkezésed ellenére nem kerülsz be a létszámkorlátos foglalkozások valamelyikére, automatikusan részt vehetsz a 3. opcióként feltüntetett programokon.
A workshopok résztvevői listájával a helyszínen jelentkezünk.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A rendezvényre minden KáPés diákunkat várjuk! (függetlenül attól, hogy végzel-e jelenleg e-learning kurzust)
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció határideje: 2018. november 15. (csütörtök) 16:00
Az esemény időpontja: 2018. november 17. (szombat) 10:00-16:00

További részletek és regisztráció itt.