Ha tetszik, ha nem, egész nap kommunikálunk, tárgyalunk… Reggel otthon a családtagokkal, a szomszéddal, majd a munkahelyünkön. Egy átlagos hétköznapon emailben, csetelve vagy személyesen a napunk 80 %-át kommunikációval töltjük. Az MCC tárgyalási stratégia – amely a saját és a Harvard módszertanát is felhasználja – bemutatásával igyekszünk a hétköznapokban is használható eszköztárat biztosítani mindenkinek.

Előadónk, Dr. Kiss Rajmund a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte első diplomáját. Marketinget és kereskedelmet tanult Stockholmban, majd vállalatvezetési képzési programon vett részt Tokióban. Később a Harvard Egyetemen elvégezte a Kennedy School of Goverment’s Emerging Leaders Executive, valamint Mastering Trade Policy Executive programját. Az Oxfordi Egyetem nemzetközi gazdasági szakán is szerzett diplomát, illetve egy MBA programot is sikeresen elvégzett.

Diplomata karrierjét 2008-ban kezdte: külgazdasági irodavezető volt Magyarország szingapúri nagykövetségén, ahol később első beosztotti pozícióban képviselte hazánkat. Rövid időn belül a szingapúri Európai Kereskedelmi Kamara (EuroCharm) elnökségi tagjának is megválasztották. Később hazánk állandó képviselője volt a Kereskedelmi Világszervezetben (WTO), nagyköveti rangban.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!