Az el(ő)adás műhelytitkai - prezentáció, business, marketing

Szeretettel várunk októberi KP szombatunkra, amelyen a kommunikáció, a business és a marketing területeit érintjük.

Szeretnéd fejleszteni előadói készségeidet? Érdekelnek a gazdasági folyamatok, a marketing és a vállalkozások világa? Szeretnél közelről megismerkedni egy reklámügynökség működésével?

Gyere el október 27-ei KP-szombatunkra, ahol az ország legjobb prezentációs trénerétől, Dr. Németh Zoltántól tudhatod meg, hogy válhatsz magabiztos előadóvá. Limbacher Tivadar (Ma este Színház!) vállalkozói sikertörténetén keresztül megismerheted, milyen folyamatok mennek végbe egy vállalkozás kialakításakor, hogy lesz egy hobbiprojektből sikeres startup. Betekintést nyerhetsz egy reklámügynökség (Café Communications) működésébe, és azt is megtudhatod, hogy fér össze az erkölcs az üzlettel.

Program

09.15-10.00 Academic Writing kurzuskonzultáció (opcionális a részvétel, menet közben is csatlakozhatsz a kötetlen beszélgetéshez, nem csak 09.15-től)

10.00-11.00 Dr. Németh Zoltán (prezentációs specialista, professzionális előadó, tréner, a drprezi.hu blog tulajdonosa és szerkesztője, TEDx coach) előadása nyilvános beszédről, retorikáról és prezentációs technikákról
11:00-11:10 Szünet
11:10-12:40 Mitől leszek jobb előadó? Előadás és prezentáció a gyakorlatban - Csúsz István, a Prezi magyarul vezető trénerének workshopja

12.40-13.15 Ebédszünet (pizza)

Délután az alábbi programok közül választhatsz:

1. 13:15-16:00 A Globono csapatának társadalmi vállalkozások témájú workshopja (max. 25 fő számára)

2. 13:15-14:15 Limbacher Tivadar, a Ma este Színház! tulajdonosának előadása startupról, businessről (létszámkorlát nélkül)
+
Párhuzamos programok:
14:30-16:00 Fóris Ferenc, marketing szakmérnök előadása „Pénzen innen és túl - etikus elvek a gazdaságban” címmel (létszámkorlát nélkül)
14:30-16:00 Tóth Zsófia, a Café Communications ügynökség reklámszövegírójának workshopja (max. 50 fő)

A délután folyamán párhuzamosan futó programokra előre kell regisztrálni az alábbi kérdőívben. A Globono tréningjén megismerheted a társadalmi vállalkozások világát, mentorok segítségével megtervezheted saját társadalmi problémákra megoldást kínáló projekted, végül pedig egy prezentálás során fejlesztheted előadói készségeidet. A Globono workshopján maximum 25 fő számára tudjuk biztosítani a részvételt. Túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendje számít majd. Ha nem kerülsz be, biztosan részt vehetsz a főprogramon. A workshop résztvevői listájával a helyszínen jelentkezünk.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A rendezvényre minden KáPés diákunkat várjuk! (függetlenül attól, hogy végzel-e jelenleg e-learning kurzust)

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció határideje: 2018. október 25. (csütörtök) 16:00

Helyszíne: Mathias Corvinus Collegium, 1016 Budapest, Somlói út 51.

További részletek és regisztráció az alábbi linken.