Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem frissen végzett magyar-etika szakos pedagógusaként 2022 májusától erősítem a Mathias Corvinus Collegium Miskolci Képzési Központját, mint a Középiskolás Program régiókoordinátora.

Pedagógiai tapasztalatot a Miskolci Zrínyi Ilona Gimnáziumban és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskolában szereztem, ahol részt vettem a programok szervezésében, a nevelő feladatok ellátásában, illetve a felvételi bizottságnak is tagja voltam. Nem tudtam elképzelni, hol ér össze az a két terület az életemben, amikért szüntelen a lelkesedésem. Pedagógusként érzem, több kell a katedránál, többet szeretnék, mint iskolai rendezvények lebonyolításában részt venni. Tapasztaltam, hogy a gyerekek tehetségének fejlesztésére nem nyújt elég teret az iskola, ezért gondolom innovációnak a Mathias Corvinus Collegium tehetséggondozó intézményét.

Számomra a középiskolai korosztály projektjeiben való részvétel a nagybetűs hivatás, emellett a rendezvényszervezésben tudok még kiteljesedni. A gyerekek iránti lelkesedésem töretlen, szeretném a tehetségüket kibontakoztatását segíteni, és erre minden lehetőséget meg fogok ragadni a Középiskolás Program keretein belül.

Kiemelt szerepet játszik az életemben a néptánc és a hagyományőrzés is, ezért céljaim közé tartozik a néptánc utánpótlás-csoport kinevelése, amit jelenleg is folytatok Felsőzsolcán. A csoportnak a fellépés szervezésétől kezdve, a tanszerek, viseletek beszerzésén át én intézek mindent. Ezen kívül szeretek a kultúrában is elmélyedni, rendszeresen járok színházi előadásokra, felolvasó estekre, koncertekre. A testmozgás is elengedhetetlen része az életemnek, ezért edzőteremben tartom fent az állóképességemet nap, mint nap.