A kaposvári képzési központ képviselet-vezetőjeként törekvésem, hogy az általános iskolás és a középiskolás diákok számára olyan egyedülálló lehetőséget kínáljunk, amely kiegyensúlyozott légkört biztosítva hozzájárul a közösségi élményeik gazdagításához és a tehetségük kibontakoztatásához

A képzési központ Kaposvár belvárosában lelt otthonra az Együd Árpád Kulturális Központ – AGÓRA épületében, ahol a felsősök és a középiskolások számára elérhetőek lesznek a rendszeresen megtartott képzéseink, valamint kollegáimmal az oktatáson túl érdekes, színvonalas programokkal várjuk a szülőket, a pedagógusokat és a város lakosságát is.

Okleveles gazdasági-agrármérnökként végeztem, majd 2008-ban Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskolában szereztem PhD fokozatot. Több mint 10 éves felsőoktatási tapasztalattal rendelkezem, melyet szülővárosomban, Kaposváron töltöttem le a Kaposvári Egyetemen (2022 óta Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem). Oktatói, tudományos feladataim mellett vezetőként oktatásszervezési, irányítási feladatokat is elláttam. A tehetséggondozás jelentősége és a közösségben rejlő értékek munkám során megmutatkoztak. Fontosnak tartom a tehetséges diákok kiemelését, mentorálását és munkájuk támogatását, azaz elkötelezett vagyok a jövő generációjának tehetséggondozásában!

Célom, hogy az MCC rövid időn belül bekapcsolódjon a város vérkeringésébe és a város oktatási, kulturális és közéletének szerves, elismert részévé váljon. Képviselet-vezetőként kiemelt feladatomnak tekintem az alsó és középfokú oktatásban részt vevő tehetségek felkarolását, segítését, életpályájukon való elindításukat.