Olvasási idő: 2 perc

Hogyan formáljunk át egy szállodát, hogy növelni tudjuk a vendégek közösségi kapcsolatait és élményeit? Ez volt a Vállalkozásra fel! középiskolai esetverseny fő kérdése, melyre színvonalasabbnál színvonalasabb megoldási javaslatokat prezentált a döntőbe jutott 5 csapat.

A diákok az április 15-én tartott alapozó workshop keretében elsajátított ismereteket alkalmazva alkották meg megoldásukat, melyben a különböző elemzési modellek mellett kreativitásukra is nagy szükség volt.  

Telefonmentes övezet, szállodai klubtagság, ügyféligényeknek megfelelő közösségi terek, gokartpálya, moziterem, turisztikai centrum létrehozása és még sok más is szerepelt a prezentációkban, melyeket a való életben is megirigyelnének a szállodai menedzserek.

A döntő napja nagyon jó hangulatban telt, a versenyzők mindannyian nagyon élvezték az esetoldás és a prezentálás folyamatait, amelyből hasznos tapasztalatokat szerezhettek.

A legjobb csapatok Bosch gyárlátogatást, ElmeHáza szabadulószoba utalványt, Hell Kart gokartozást és  MCC Feszt bérleteket nyertek, valamint a győztes csapat a TEBE hulladékmentes bolttal folytathat szakmai beszélgetést.

Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a versenyen, és külön gratulálunk a helyezést elért csapatoknak!

I. hely: Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum

II. hely: Miskolci SZC Bláthy Ottó Technikum

III. hely: ME Ferenczi Sándor Egészségügyi Technikum