Olvasási idő: 1 perc

Hamisítatlan brazil hangulatban, teltházzal, több, mint kétszáz hallgatóval folytatódott az MCC Election Night rendezvénysorozata, melynek állomása Brazília volt.

Hogyan alakul Dél-Amerika sorsa Fidel Castro Halála után? Mi zajlik Brazíliában és miért fontos a brazil választás a nemzetközi szinteken? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattak az eseményen résztvevő érdeklődők.

A rendezvény két színvonalas panelbeszélgetésből állt, illetve az érdeklődők egy online, exkluzív interjút is meghallgathattak, amelyet egyenesen Brazíliából kapcsoltak. Az estet egy capoeira bemutató is színesítette, melyet az eredményhirdetés követett. Az eseményen tiszteletét tette Farkas Vajk, az Alapjogokért Központ Nemzetközi igazgatója; Rákóczi István, az ELTE oktatója; Szurovszky Katalin, a KKM koordinátora; Nagy Sándor Gyula, a BCE oktatója; Kaiser Ferenc az NKE oktatója, valamint Rodrigo Ballester, az MCC oktatója.

Aki valamilyen oknál fogva nem tudott részt venni az eseményen, az se csüggedjen, hiszen hamarosan az izraeli választások kapcsán folytatódik az MCC Election Night rendezvénysorozat.