Olvasási idő: 2 perc

Nagy sikerrel lezajlott a Női Közéleti Vezetőképző Program második hétvégéje, amelynek központi témái a politika, a kommunikáció és a projekttervezés voltak.

Nagy sikerrel lezajlott a Női Közéleti Vezetőképző Program második hétvégéje, amelynek központi témái a politika, a kommunikáció és a projekttervezés voltak. 

Meghívott előadónk voltak:

  • Dr. Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet tudományos főmunkatársa, önkormányzati képviselő
  • Hidvéghi Balázs, a Fidesz – Magyar Polgári szövetség kommunikációs igazgatója
  • Mráz Ágoston, a Nézőpont Csoport Zrt. vezérigazgatója
  • Patrick Egan, Founder and CEO, FWD affairs, a strategic communications and media firm
  • Pólya Málna, az MCC Alumnája, Advanced Analitics Consultant, IFUA Horváth & Partners 

Patrick Egan, az FWD affairs alapítója és vezetője egy interaktív foglalkozást tartott a résztvevőknek, amely során különböző politikai üzeneteket elemeztek és véleményeztek. Hidvéghi Balázs, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség kommunikációs igazgatója a politikai kommunikáció témájában tartott előadást, majd a résztvevők által megtartott politikai beszédeket értékelte. Mráz Ágoston, a Nézőpont Csoport Zrt. vezérigazgatója pedig arról mesélt a hallgatóknak, hogy hogyan válik a közvélemény-kutatásokból politikai termék.

Dr. Ferencz Orsolyával (űrkutatásért felelős miniszteri biztos, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet tudományos főmunkatársa, önkormányzati képviselő) a program vezetője, Falyuna Nóra beszélgetett a programtagok aktív részvételével. Pólya Málnával (Advanced Analitics Consultant, IFUA Horváth & Partners, az MCC Alumnája) pedig a hallgatók általuk kigondolt projekteket terveztek meg, amelyeken a program végééig dolgozniuk kell.

A hétvége során további kommunikációs feladatok közben is fejleszthették készségeiket a hallgatók, illetve közösségi programok biztosították a csapatépítést.