Olvasási idő: 2 perc

Az MCC Női Közéleti Vezetőképző Programja januárban megtartotta harmadik képzési alkalmát.

Az MCC Női Közéleti Vezetőképző Programja januárban megtartotta harmadik képzési alkalmát. A program résztvevői ezúttal Cegléden fejleszthették készségeiket és bővíthették tudásukat.

Pénteken dr. Illés Boglárkával, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára és Pleier Alexandra, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. logisztikai csapatvezetője és az MCC Alumnájával beszélgetett Falyuna Nóra, a Női Közéleti Vezetőképző Program vezetőjével „Fiatal nők a közéletben és az üzleti életben” témában. Később dr. Orbán Balázzsal, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárával és miniszterhelyettessel és dr. Szalai Zoltánnal, a Mathias Corvinus Collegium ügyvezető igazgatójával beszélgethettek a résztvevők.

A szombati napot szintén egy érdekes és tanulságos beszélgetés kezdte: dr. Varga Judittal, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárával beszélgetett Novák Andrea, a Női Közéleti Vezetőképző Program egyik résztvevője. A nap hátralevő részében pedig a készségfejlesztésé volt a főszerep. Würtz Csilla, a NATO Állam- és kormányfői szintű Csúcstalálkozók és miniszteri ülésszakok szervezéséért felelős Task Force korábbi igazgatója, korábbi magyar állami protokollfőnök tartott protokolltréninget a hallgatónak, majd dr. Tanács János, a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar Menedzsment és Üzleti Kommunikáció tanszék tanszékvezető egyetemi docense tartott kommunikációs tréninget, amelyen a résztvevők a krízis kommunikáció és az interjúhelyzetek rejtelmeibe nyerhettek betekintést. 

A képzési hétvége utolsó napján a hallgatók a program egészén átívelő projektjeik tervezésén dolgoztak, majd Surjányi Fannival, az ELTE Vitaklub korábbi alelnökével és MCC-s alumnával vitakészségeiket fejlesztették.

Ezúton is köszönjük előadóinknak az izgalmas kurzusokat és beszélgetéseket!