Olvasási idő: 3 perc

A nyári időszak a fiatalok számára a táborozások ideje is, ami kiváló lehetőség a közösségépítésre. Alább pedig olvashatjátok, mit gondoltak diákjaink a 2022-es révfülöpi KP-s táborról.

“Nagyon jó a társaság, sok új embert ismerhettem meg, és ebben sokat segítettek a programok és az instruktorok.”

“Én nagyon megszerettem ezt a társaságot és a programok által jól meg lehetett ismerni más személyeket is, így életreszóló barátságok és ismeretek kötődtek a tábor alatt.”

“A félelem és izgatottság, amit azért éreztem, mert nem ismertem senkit a csapatomból, rögtön elszállt, amint megkezdtük az ismerkedést. Éreztem, hogy nem fog senki elítélni, mert egy nagyon barátságos, elfogadó csapatba kerültem. Mindig meghallgattuk egymás véleményét és segítettünk egymásnak. Nem érezte senki elnyomva magát, mert mindenki kivette a részét a munkából a maga módján.“

“Bevallom, mikor először megláttam, milyen sokan leszünk, rámtört a pánik, hogy hogyan fogok ennyi idegen emberrel összebarátkozni. De ez az érzésem már az elején, az első csapatépítő játékoknál eltűnt, mert nagyon kedves és befogadó volt mindenki. Szerintem hatalmas mennyiségben segített az elején az a csapatépítő program.”

“Egy plusz MCC szinten is. Találkozunk rengeteg új emberrel az ország minden részéről, sőt a határon túlról is, és viszontlátunk olyanokat, akiket csak az országos KP-s eseményeken, téli táborokon stb.-n találkozunk. Valamint sokkal kötetlenebbül, természetesebben beszélhetünk a másikkal, majdnem, mint egy fesztiválon.”

“Az értelmes és jófej társaság miatt ajánlanám a KP-s tábort ,illetve a szórakoztató, de mégis fejlődésünket szolgáló programok miatt. Minden koordinátor, instruktor, előadó stb. kedves, közvetlen volt, nagyon jól éreztem magam.”

“Szerintem ez a tábor minden szempontból hatalmas és meghatározó élmény volt, nehéz lenne bármit is kiemelni, hacsak nem azt a rendkívül jól szervezettséget és családias hangulatot, ami alapjaiban meghatározta a tábort.”

“Remek volt a társaság, jó szakmai programokkal készültek a szervezők, pörgős és izgalmas volt, soha nem unatkoztam, közel volt a Balaton és összességében egy csodálatos élmény volt.”

“Szerintem a táborban a legjobb az volt, hogy rengeteg új és különböző emberrel ismerkedhettem meg, és utólag már tudom, hogy fölösleges azon stresszelni, hogy nem ismersz senkit, mert valószínűleg rajtad kívül még 100 másik gyerek érez ugyanígy.”