Olvasási idő: 2 perc

2018. augusztus 5-éig várjuk az olyan leendő egyetemista diákok jelentkezését, akik szeretnének a hagyományos oktatást kiegészítő interaktív, egyéni képességeke

2018. augusztus 5-éig várjuk az olyan leendő egyetemista diákok jelentkezését, akik szeretnének a hagyományos oktatást kiegészítő interaktív, egyéni képességeket kiemelkedő módon fejlesztő ingyenes képzéseiken részt venni.

Az idén érettségizők és a budapesti egyetemek nappali tagozatán továbbtanulók augusztus 5-ig pályázhatnak nemcsak Magyarországról, hanem a Kárpát-medence teljes területéről az MCC Juniorképzésére. 

A pályázók a logikai készséget és szókincset felmérő írásbeli teszten túl egy szóbeli fordulón (prezentációval kísért előadás és beszélgetés) is részt vesznek, amely a Collegium vezetőségéből, nevelőtanáraiból és idősebb diákjaiból álló felvételi bizottság előtt zajlik. A programra sikeresen bekerülők egyetemi tanulmányaik idejére bentlakási lehetőséget is kaphatnak a Gellérthegyen található intézménybe. 

Az egyéves Juniorképzés célja, hogy a különböző tudásszinttel érkező tanulók ismereteit kiegyenlítse és támogatást nyújtson a Collegium valamennyi lakója számára előírt felsőfokú angol nyelvvizsga megszerzésében. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy a diákok egy olyan alapot kapjanak, amellyel az MCC Egyetemi Programjának további szintjein – szakirányos és vezetőképző kurzusokon – minden nehézség nélkül hallgassanak angol nyelvű kurzusokat.

A szakmai és tanulmányi fejlődés mellett a közösségépítés is nagyon hangsúlyos az intézmény számára, így az MCC valamennyi programjának szerves részét képezik a téli és nyári táborok, valamint az egyetemi képzések keretében rendszeresen szerveznek előadásokat, amelyeken hazai és nemzetközi szaktekintélyek a meghívott vendégek.

Ajánljuk a jelentkezők figyelmébe az MCC Facebook-eseményét, valamint a honlapunk kapcsolódó oldalát