Olvasási idő: 2 perc

2022. november 18-án a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Tisztújító Közgyűlése megválasztotta új tisztségviselőit.

Az elnökségbe tagságot nyert Ludvig Orsolya is, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Vállalati kommunikáció műhelyének vezetője. Mellette olyan szakemberek nyertek még felvételt, mint Szántó Balázs, a Noguchi ügyvezető partnere vagy Panulin Ildikó, a Szerencsejáték Zrt. vállalati kommunikációs főosztályvezetője.

Ezúton is szeretnénk gratulálni Orsolyának!

Ludvig Orsolya Stefanie közel 30 év piaci tevékenység után kezdte meg a Kommunikációs Műhely kialakítását. Főiskolai tanulmányaival egyidőben kezdett dolgozni, először marketing, majd később kommunikációs területen. Számos nagy nevű multinál dolgozott, de 12 éven át saját tanácsadó vállalkozását is sikeresen üzemeltette. Az utóbbi 10 évben olyan vállalatok boardjában képviselte a kommunikációt mint a Siemens, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary, vagy a Heineken. Számtalan előadást tartott felelős kommunikáció, fenntarthatóság, employer branding témákban, de jelentős tevékenysége a női vezetők támogatásában is. 2013-15 között a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért szervezet elnökségi tagja, 2020 óta pedig az Amerikai Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja. Aktív mentor, mind szakmai, mind általános üzleti területen. 3 gyerekes édesanya, sport és irodalomrajongó.

A teljes felvételi lista ITT olvasható.