Olvasási idő: 2 perc

Az Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó intézmény és tudásközpont, amely a hagyományokra építve, a közösséget szolgálva a világra nyitott fiatalokat nevel, hozzájárulva ezzel a következő nemzedékek gondolkodásának alakításához. Célunk, hogy minden tehetség számára ingyenesen elérhető oktatást és nevelést biztosítsunk szociális helyzettől függetlenül.

Az MCC 2023 januárjától több mint 7000 diák képzését látja el a különböző programjain keresztül, és szeretnénk a közeljövőben ezt a számot 10 000-re emelni. A mostani 25 helyszín helyett összesen 35 városban lesz jelen a Mathias Corvinus Collegium, amely legújabb, brüsszeli központunk mellett azon dolgozik, hogy további nyugat-európai városokban is ingyenes képzést biztosítson a tehetséges fiataloknak.  Szakmai programjaink folyamatos fejlesztése érdekében a legjobb tanárokat és a legismertebb vendégelőadókat kérjük fel közös munkára, miközben műemlék- és ikonikus történelmi épületeket is felújítunk.

Az MCC közel tíz képzési programon keresztül támogatja a fiatal tehetségeket az általános iskolai korosztálytól a felsőfokú tanulmányaikat végzőkig, beleértve a posztgraduális képzéseket is. 

A Mathias Corvinus Collegium tudományos-oktatási programjaiban 2022-ben több mint 300 nemzetközileg elismert külföldi oktató, kutató tartott előadást, vagy osztotta meg gondolatait panelbeszélgetések során. 

Az elmúlt évben több mint 280 diáknak volt lehetősége külföldön tapasztalatot szerezni mobilitási program, ösztöndíj vagy külföldi szakmai kirándulás keretében. 

Kérjük, járuljon hozzá Ön is adója 1%-ával a Mathias Corvinus Collegium munkájához és a magyar tehetségek oktatásához

  

Adószámunk: 18157918-2-41

Bankszámlaszámunk: 10300002-13228753-01094908

A számla neve: MCC – SZJA 1%

Számlavezető bank: MBH Bank

  

A Támogatásokat ezúton is köszönjük!