Olvasási idő: 2 perc

Vissza kell foglalnunk a nyelvet – hívta fel a figyelmet Maria Keffler. Az amerikai író, pedagógus kiemelte, a genderideológia követői sajátos kifejezéseket, nyelvi fordulatokat, új szabályokat hoztak létre. Szerinte mindez oda vezet, hogy nem csak speciális nemi kategóriákat hoztak létre, hanem a gender-nyelvet nem használókat kirekesztik a társadalomból. A számos gyermekvédelmi non-profit szervezet vezetője a budapesti MCC-ben mutatta be most már magyar nyelven is megjelent kötetét, amelynek címe: Visszalépés, visszaváltozás és megtisztulás – Szabadítsa ki gyermekét a genderkultuszból.

Maria Keffler könyvében kifejti, hogy a gender- és transzideológia kultusszá vált, amely megjelenik a társadalmi kultúra szinte minden szegletében és uralkodó kultúrává válásra törekszik. Az író szerint a probléma azzal van, hogy aki ennek a „maffiaszerű” ideológiának ellentmond, kizárják az iskolából, kirúgják a munkahelyéről vagy megszégyenítik a médiában. Összefogásra van szükség a társadalomban a gyermekek, szüleik és a családok védelmében.

Keffler művében útmutatást nyújt családoknak, hogyan védekezhetnek sikeresen a gender lobbi gyermekeket célzó retorikája ellen, valamint segít visszaterelni őket a hagyományos családmodell nyújtotta biztonságos környezetbe. Az író, pedagógus 2018 óta aktívan fellép a hagyományos családmodell védelme érdekében, valamint a transzgender ideológiával átfűtött politikai közbeszéd ellen is számtalan alkalommal felszólalt már. A szerzővel az MCC rendezvényén Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője beszélgetett.

A kötet hamarosan rendelhető lesz az MCC Press webshopjában.