Olvasási idő: 2 perc

Elstartolt a valaha látott legnagyobb KP Tábor Révfülöpön!

A több mint 200 középiskolás diák számos közösségépítő és készségfejlesztő programon vett részt, majd egy közös röplabdázás következett. Az első napot egy fergeteges sorverseny, majd egy éjszakai számháború zárta.

2. nap

A KP Tábor 2. napján a vitáé volt a főszerep. A 200 középiskolás diákunk a legaktuálisabb témák mentén profi mentorok segítségével fogalmazhatta meg a véleményét.

A nap során jutott idő szabadidős foglalkozásokra, és lehetőség volt a kurzusvezető oktatóinkkal való találkozásra, beszélgetésre is.

Délután egy izgalmas szexuálpszichológiai témájú workshop színesítette a programot.

Az este során pedig a csapatok egy fergeteges hangulatú éjszakai túrán vettek részt , ahol saját indulókat énekeltek, zászlót készítettek, és nagy kreativitást igénylő feladatokat oldottak meg 6 állomáson, amely a kilátót is érintette.

3. nap

A KP Tábor 3. napján számos szakmai workshopon vehettek részt a diákok, amelyek témái többek között a történelem, az irodalom, az önfejlesztés, meseterápia és a természettudományok voltak. A 200 középiskolás diák napközben egy fotóreprodukciós verseny vett részt, közben volt idő a strandolásra is.

A napot egy fantasztikus játékkal zártuk, amelynek keretében a diákok az általuk elhozott "kacatokat" próbálták egy Top Shop játék keretében a közönség számára bemutatni. Az este fergeteges hangulatban zárult, a tábortűz mellett.