Olvasási idő: 2 perc

Idén is megtartottuk a Halloween-i összerázónkat az MCC Kolozsvári Egyetemi Programjának csapatjával.

Ebben az évben is megtartottuk a Halloween összerázónkat, amelyet egyik szakirányos hallgatónk, Filip Rebeka szervezett meg nekünk. A beszélgetés és felszabadulás mellett Rebeka készült egy témához illő kvízzel, amely segítségével nem csak filmajánlót kaptunk a Halloween témájú művek kapcsán, hanem meg is tornáztathattuk az agyunkat és az emlékezetünket, kitalálva, hogy melyik kép melyik filmből származik.

Az est második felében pedig egy gyilkossági rejtélyt kellett megoldaniuk a diákoknak csapatokra osztva. Úgy éreztük magunkat, mint egy krimiben, ahol senki sem bízhat meg a másik szereplőben és bár vannak ártatlan szereplők, mégis mindenki gyanús addig, ameddig fény nem derül az igazságra. Minden képességünket és tudásunkat a történettel kapcsolatban összeszedtük, de még így is csak nehezen jöttünk rá a csavaros helyzet megoldására.

Az összerázó összességében nagyon jó hangulatba telt és nagy meglepetésünkre voltak, akik be is öltöztek. Minden csapat kapott egy kis halloween-i figyelmességet a szervezők részéről, de az igazi ajándék az volt, hogy megszerveződött ez az esemény. A KEP-es diákok már nagy izgalommal készülnek a következőre, ami egy társasjáték est lesz, utána pedig közös mikulásvárás.