Olvasási idő: 2 perc

Jnuior évfolyamunk diákjai, Rozenberszki Zsófia, Sallai Dóra és Posta Donát az MCC Case csapat tagjaiként első helyezést értek el életük első esetoldó versenyén

Rendkívül büszkék vagyunk a junior évfolyam diákjaira, Rozenberszki Zsófiára, Sallai Dórára és Posta Donátra, akik az MCC Case csapat tagjaiként első helyezést értek el életük első esetoldó versenyén.

Az ESET Start versenyt szervező BME Management Szakkollégium olyan kezdő, 3-4 fős csapatok jelentkezését várta, akik először találkoztak esettanulmánnyal. A versenyt megelőzte egy egynapos képzés, ahol tanácsadói, mentori segítséggel sajátíthatták el a jelentkezők az alapokat, amelyet később a gyakorlatban is kipróbálhattak.

A 3 fordulós verseny online fordulójából 15 csapat került az elődöntőbe, ahol már a BME szakkollégiumának partnere által rendelkezésre bocsátott valós üzleti esetre kellett megoldást kidolgozni és azt zsűri előtt prezentálni. A döntőbe került 8 csapat közül az MCC Case tette a legjobb megoldási javaslatot egy valós üzleti problémára, ezzel ők hozták el a fődíjat.

Szívből gratulálunk nekik!

Forrás: http://mszk.bme.hu/projects/2018-eset/ és https://case-solvers.com/events/eset-start-verseny-3/?lang=hu