Olvasási idő: 2 perc

2022. június 20-23 között Révfülöpön került megrendezésre Győr, Pécs és Budapest közös regionális KP-s tábora.

Az első nap az ismerkedés és a csapatalakítás jegyében telt. A közös összerázódást Zsidi Zsófia vezetőoktató segítette. Vezetésével alkalmuk nyílt a fiataloknak jobban megismerni egymást. A közösségé formálást segítette az élőszobor alkotás mellett a rögtönzött történetmesélés, valamint a csapatindulók és a csapatzászlók megalkotása.

A második nap délelőttjén a Fülöp-hegyi Millenniumi Kilátót vettük be. Délután ügyességi vetélkedőn kamatoztathatták tehetségüket a KP-s fiatalok. Kirakó, japán foci, vakon készített rajzkészítés, láncban történt vízhordás és vízibombázás színesítette a programot. Este a révfülöpi mólónál csodálhattuk meg a balatoni alkonyatot.

Harmadik nap a három képviselet vízre szállt, és kipróbálta magát vitorlázásban is. A kikötő összes vitorláshajója vízre lett bocsátva és vidáman ringatóztak két órán keresztül a Balatonon. Délután a SzínesESTre felkészülés jegyében telt, ami megalapozta a záró estét. A SzínesESTen magyar népmesék kerültek feldolgozásra modern eszközök segítségével. A színészi játék mellett a hihetetlen kreativitás mutatkozott meg a darabokban. Késő este táborbúcsúztató bulira került sor, ahol a szórakozás mellett fel lehetett eleveníteni a közösen megélt pillanatokat.

Délutánonként fürdőzés, SUPozás és vízibiciklizés is hozzájárult a feledhetetlen négy naphoz.

Az utolsó nap az utazás jegyében telt. Nagyon bízunk benne, hogy jövőre is együtt táborozhat Győr, Pécs és Budapest.